Du er landet på Røreskåle.dk, det helt rigtige sted at finde Stelton røreskål. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Stelton røreskål tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Rig-tig by Stelton – Mix It Røreskål 2,5 L.

 • Dagens pris: 161,46 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 189.95, nu kun 161,46.
  Du sparer 28 kr. / 15 %
 • Fundet hos Emmalys
 • Mærke: Rig-tig

Vores første anbefaling er “Rig-tig by Stelton – Mix It Røreskål 2,5 L.” som lige nu er på tilbud hos Emmalys.

Her er prisen sat ned med 15 % og kan altså fås for kun 161,46 – en besparelse på 28 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Rig-tig By Stelton Røreskål på 2,5 liter i en flot blå farve. Den unikke kant gør det muligt at hælde fra alle sider af skålene, og på indersiden er der måleenheder for at lette madlavningen.
For at der ikke samler sig vand i bunden af skålene, har v…

Se hos Emmalys ❯❯

2: Rig-tig by Stelton – Mix It Låg T/røreskål 3,5 L.

 • Dagens pris: 50,96 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 59.95, nu kun 50,96.
  Du sparer 8 kr. / 15 %
 • Fundet hos Emmalys
 • Mærke: Rig-tig

Anden anbefaling har vi fundet hos Emmalys, hvor du kan købe Rig-tig by Stelton – Mix It Låg T/røreskål 3,5 L. til kun 50,96 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Rig-tig by Stelton Mix It Låg til røreskål 3,5 L. Sig hej til vores nye medlemmer af familien med røreskåle! Nu kan du få et yderst praktisk låg til dine røreskåle fra RIG-TIG by STELTON.
Lågene er designet for optimal funktionalitet, hvor en del af…

Se hos Emmalys ❯❯

3: Rig-tig by Stelton – Mix It Låg T/røreskål 2,5 L.

 • Dagens pris: 42,46 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 49.95, nu kun 42,46.
  Du sparer 7 kr. / 14 %
 • Fundet hos Emmalys
 • Mærke: Rig-tig

Næste anbefaling er “Rig-tig by Stelton – Mix It Låg T/røreskål 2,5 L.”.

Dagens bedste tilbud på “Rig-tig by Stelton – Mix It Låg T/røreskål 2,5 L.” har vi fundet hos Emmalys hvor prisen lige nu er 42,46 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Rig-tig by Stelton Mix It Låg til røreskål 2,5 L. Sig hej til vores nye medlemmer af familien med røreskåle! Nu kan du få et yderst praktisk låg til dine røreskåle fra RIG-TIG by STELTON.
Lågene er designet for optimal funktionalitet, hvor en del af…

Se hos Emmalys ❯❯

4: Rig-tig by Stelton – Røreskål 1,5 L.

Produkt nummer 4 på vores “Stelton røreskål-liste” er Rig-tig by Stelton – Røreskål 1,5 L. som du lige nu kan købe for 119,95 hos Nemmegaver.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Rig-tig By Stelton Røreskål på 1,5 liter i en flot blå farve. Den unikke kant gør det muligt at hælde fra alle sider af skålene, og på indersiden er der måleenheder for at lette madlavningen.
For at der ikke samler sig vand i bunden af skålene, har v…

Se hos Nemmegaver.dk ❯❯

5: Stelton, Røreskål, 3,5 l, RIG-TIG Design

Sidste produkt på vores liste er Stelton, Røreskål, 3,5 l, RIG-TIG Design som vi har fundet til 199,- hos Nemmegaver.dk.

Se hos Nemmegaver.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Stelton røreskål i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Stelton røreskål:

Dyreste Stelton Røreskål på listen er Stelton, Røreskål, 3,5 l, RIG-TIG Design fra Nemmegaver.dk med en pris på 199.00. Billigste udvalgte Røreskål er Rig-tig by Stelton – Mix It Låg T/røreskål 2,5 L. som du kan købe for 42.46 hos Emmalys. Forskellen på de to priser er 156.54 kr. – de 5 Stelton Røreskål vi har fundet koster i gennemsnit 114.77 kr.
Ovenstående Stelton Røreskål data og priser er hentet fra 2 butikker (Emmalys, Nemmegaver.dk). Alle Stelton Røreskål tilbud er opdateret i dag 25-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Røreskål guides:

Fandt du ikke det rigtige Røreskål blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Røreskål:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Røreskåle.dk

Mere med Stelton:

Er du vild med Stelton, men Røreskål var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Stelton: